top of page

I løpet av året

vil du oppleve:

Seminarer

Innsikt og ideer er det som kjenne-tegner programmets seminarer. Eksperter, politikere og næringslivs-ledere innenfor forskjellige deler av det norske samfunnet vil presentere sine ideer, tanker, og hvordan de fikk muligheten til å gjøre nettopp det de gjør i dag.

 

Du som deltaker vil få mulighet til å stille spørsmål, diskutere og lufte dine tanker med dagens toppleder. Vi vil også gi deg muligheten til å ta kontakt med foredragsholderne, for å bygge videre på det du syntes

var spennende.

2015-02-25 13.13.04.jpg

Mentorsamlinger

Å gå opp mot en utfordring alene kan være skremmende. Derfor vil mentoren være en nær støttespiller for deg gjennom året, slik at du kan utfordre deg selv,

og vokse som person.

 

På mentorsamlinger møtes du og din mentor for å bli introdusert til utfordringer dere kan overkomme sammen. Mentoren din vil være tilgjengelig slik at du har en partner å diskutere løsningene til utfordringene med. Mentorsamlingen vil gi deg innsikt i temaet slik at du føler deg klar.

2015-11-25%2015.08_edited.jpg

andre eventer

Gjennom året vil du få mange muligheter til å bli godt kjent, og knytte bånd for livet. Bli kjent med resten av ambassadørene, menneskene som jobber frivillig med programmet og ikke minst mentorene.
 

Sosiale arrangementer er alt fra de lilla overskriftene i årsplanen under, til mindre offisielle samlinger utenfor programmet. Programmet er spesialtilpasset til videregående elever slik at det lett kan kombineres med skole, noe skolene er svært positive til.

DSC_0021_edited.jpg
bottom of page