top of page
Deltagere under graduation, i den amerkanske ambassade residensen.jpg

utdanningsprogrammet

Young Ambassadors

entreprenør? politiker? kunstner?

Young Ambassadors er et ettårig utdannings-program som gir videregående elever fremtidsrettet kunnskap. Fra dagens eksperter og ledere får du en oversikt over fremtidens utfordringer, og fra mentor kan du få et dypdykk i ditt interessefelts muligheter.

Gjennom ett år vil du oppleve dette utviklingsprogrammet sammen med 19 andre unge ambassadører.

 

Men hva er en ung ambassadør?

 

Utenom det formelle kravet om å være videregående elev og bo i Oslo og omegn, er det opp til deg å vise oss hva en ung ambassadør er.

Så lenge du er villig til å lære om verden rundt deg og ta mulighetene for å utvikle interessene dine, ser vi frem til å lese en søknad fra deg.

Sagt Om YA

zuzanna
YA 2015/2016

Maiuran
YA 2014/2015

isabelle 
YA 2019/2020

våre

samarbeidspartnere

Anchor 1
bahr logo.png

Why We're Great >

Advokatfirmaet BAHR introduserer problemstillinger innen forhandlingsteknikk, rettsstaten og andre juridiske spørsmål. BAHR bidrar med foredragsholdere, mentorer, lokaliteter for arrangementer, og gratis bistand i juridiske spørsmål ved behov. Trykk her for å lese mer om BAHR sitt pro bono arbeid!

ambassaden_logo.png

Why We're Great >

Den amerikanske ambassaden i Oslo har støttet Young Ambassadors helt siden oppstarten i 2009. Ambassaden gir de unge ambassadørene innføring i blant annet diplomati, internasjonal politikk og sikkerhetspolitikk.

firsthouse_logo.png

Why We're Great >

Kommunikasjonshuset First House sitter på unik erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Deltakerne i Young Ambassadors får innsikt i kommunikasjons-ferdigheter og lederegenskaper nødvendig for å gjøre en positiv endring i samfunnet.

mckinsey_logo.png

Why We're Great >

Konsulentfirmaet McKinsey & Company sitter på spiss-kompetanse innen strategi, ledelse og operasjonelle problem-stillinger. McKinsey kombinerer selskapets globale ekspertise med lokalkunnskap for å skape endringer som betyr noe. Et slikt positivt og endringsorientert fremtidsperspektiv er helt i tråd med Young Ambassadors sitt mål for de unge ambassadørene.

Logo Elden 2.png

Why We're Great >

Elden Advokatfirma er et av landets største prosedyre-og strafferettsfirmaer med kontorer over hele landet. Elden er den nyeste samarbeidspartneren til Young Ambassadors Programmet og bidrar med mentorer, seminarer og foredragsholdere.

operaen_logo.png

Why We're Great >

Ung i Operaen er nettopp det Den Norske Opera & Ballett ønsker å se. En ny generasjon som former dagens og framtidens kultur. DNO&B gir de unge ambassadørene innsyn i kulturens rolle i samfunnet ved å gi dem et dypdykk i temaet, både gjennom seminar og forestilling.

bottom of page